Muunnin.com

Valuuttalaskuri, valuuttamuunnin

Määrä ja yksikkö
 

Ohjeet: Tällä valuuttalaskurilla, valuuttamuuntimella muunnat helposti tuoreita kursseja käyttäen valuuttaa toiseksi. Syötä luku, jonka haluat muuntaa ylempään tekstilaatikkoon. Valitse sitten valuutta josta muunnat ylemmästä pudotusvalikosta, ja valuutta joksi haluat muuntaa alemmasta pudotusvalikosta. Mikäli summa ei ole ilmestynyt alempaan tekstilaatikkoon, paina “Muunna” nappia. Haun avulla löydät helposti etsimäsi yksikön. Sovellus valitsee hakusanalle sopivimman valuutan.

Käytetyt kurssit ovat keskikursseja:Keskikurssi on valuutan osto- ja myyntikurssin keskiarvo toteutuneilla suurilla valuuttakaupoilla maailman valuuttamarkkinoilla. Koska osto- ja myyntikurssit sisältävät välittäjän palkkion, ne riippuvat välittäjästä. Tämän takia näitä kursseja ei voi käyttää tässä valuuttalaskurissa, vaan käytössä on keskikurssit, jotka vaihtelevat aina hieman todellisista kursseista valuuttaa vaihdettaessa.

Valuuttakurssit päivitetään joka päivä tuoreilla Euroopan keskuspankin tiedoilla.

Linkittäminen:
Mikäli pidit sivustosta, arvostaisimme suuresti, mikäli linkittäisit sivustollemme. Alapuolelta löydät valmiita koodeja linkitystä varten; html-koodi soveltuu kotisivuille liitettäväksi, kun taas BBCode-koodi soveltuu useimmille foorumeille.
  • Linkin otsikko:  Valuuttalaskuri, valuuttamuunnin
  • Sivun osoite:  https://muunnin.com/valuuttalaskuri/
  • Linkin html-koodi:  <a href="https://muunnin.com/valuuttalaskuri/">Valuuttalaskuri, valuuttamuunnin</a>
  • Linkin BBcode-koodi:  [url=https://muunnin.com/valuuttalaskuri/]Valuuttalaskuri, valuuttamuunnin[/url]